Bestuur

"The only difference between an obstacle and an adventure, is your attitude!"

Annulering jaarvergadering
03 april 2020

Vanwege het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM wordt onze jaarvergadering per direct geannuleerd en verplaats naar het najaar.
Houd onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Het bestuur als spil van een vereniging

Wat zou een vereniging zijn zonder bestuur? Precies, geen vereniging! We stellen u graag het bestuur voor zodat u weet wie wie is en wat iedereen doet.

Harold Linssen

voorzitter

Samen met de secretaris heb ik de dagelijkse leiding over het bestuur. Ik vertegenwoordig de vereniging, ben aanspreekpunt voor instanties en leid de jaarvergaderingen. Voor specifieke vragen en klachten over de vereniging of het bestuur kunt u bij mij terecht.

Michaël Thönnissen

secretaris & webmaster

Samen met de voorzitter heb ik de dagelijkse leiding over het bestuur. Tijdens vergaderingen verzorg ik de notulen en bereid ik de agenda voor. Als webmaster beheer en ontwikkel ik de website voor de vereniging. Voor algemene vragen kunt u bij mij terecht.

Mustafa Becirovic

penningmeester

Ik houd me bezig met de financiën van de vereniging. Tot mijn taken behoren o.a. het samenstellen van de jaarrekening en het beheer van de kas. Ik werk nauw samen met de ledenadministrateur. Voor vragen over betalingen aan onze vereniging kunt u bij mij terecht.

Har Bellemakers

ledenadministrateur

Ik beheer het ledenbestand en de vergunningenuitgifte. Ik verzorg o.a. adreswijzigingen en andere mutaties. Voor vragen over uw aanmelding, vergunningen en/of VISpas kunt u bij mij terecht.

Bob Wever

bestuurslid

Ik ondersteun het bestuur en help waar nodig is. Ik houd me graag bezig met de visstand in het algemeen en de controle op de Sportvisserij. Tevens ben ik vertegenwoordiger in de VBC Roerdal voor onze vereniging.

Wij zoeken nog mensen voor ons bestuur. Wil jij wat betekenen voor jouw vereniging, dan is wellicht onderstaande functie als bestuurslid wat voor jou. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

VACATURE

agenda 2020

DATUMACTIVITEIT
06 FEBStadswateroverleg
13 FEBBrainstormsessie Maasplassen
19 FEBBestuursvergadering
11 MRTBestuursvergadering
12 MRTVergadering VBC Roerdal
17 MRTRegiobijeenkomst SVL
03 APRJaarvergadering
25 MEIJaarvergadering SVL
08 AUGBestuursvisdag
02 SEPBestuursvergadering
19 SEPWorld Cleanup Day
09 DECVergunningen 2021
23 DECAfsluiting 2020
Wijzigingen voorbehouden