Bestuur
wie is wie?

Het bestuur als spil van een vereniging

Wat zou een vereniging zijn zonder bestuur? Precies, geen vereniging!

Dagelijks zetten Michaël, Mustafa, Har & Bob zich in, zodat jij onbezorgd kunt vissen.
En het draait niet alleen om vergunningen, ook afspraken en overeenkomsten onderhouden met diverse partijen is van belang.

Benieuwd wat er zich achter de schermen van jouw lidmaatschap afspeelt? Woon dan eens een bestuursvergadering bij. We zoeken overigens nog mensen voor in ons bestuur!
Maar eerst stellen wij ons graag voor ...

Michaël Thönnissen

secretaris & webmaster

Samen met de voorzitter heb ik de dagelijkse leiding over het bestuur. Tijdens vergaderingen verzorg ik de notulen en bereid ik de agenda voor. Als webmaster beheer en ontwikkel ik de website voor de vereniging. Voor algemene vragen kunt u bij mij terecht.

Michael
Mustafa

Mustafa Becirovic

penningmeester

Ik houd me bezig met de financiën van de vereniging. Tot mijn taken behoren o.a. het samenstellen van de jaarrekening en het beheer van de kas. Ik werk nauw samen met de ledenadministrateur. Voor vragen over betalingen aan onze vereniging kunt u bij mij terecht.

Har Bellemakers

ledenadministrateur

Ik beheer het ledenbestand en de vergunningenuitgifte. Ik verzorg o.a. adreswijzigingen en andere mutaties. Voor vragen over uw aanmelding, vergunningen en/of VISpas kunt u bij mij terecht.

Har
Bob

Bob Wever

bestuurslid

Ik ondersteun het bestuur en help waar nodig is. Ik houd me graag bezig met de visstand in het algemeen en de controle op de Sportvisserij. Tevens ben ik vertegenwoordiger in de VBC Roerdal voor onze vereniging.

Vacature

Wij zoeken nog mensen voor ons bestuur. Wil jij wat betekenen voor jouw vereniging, dan is wellicht onderstaande functie als bestuurslid wat voor jou.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

vacature
Agenda

Agenda 2021

DATUMACTIVITEIT
wijzigingen voorbehouden
Advertentie
E10 webshop