Bestuur

De Rietvoorn Ool-Herten

Direct vissen?

Bestel de VISpas online!

Bestel
15

Het bestuur als spil van een vereniging.

Wat zou een vereniging zijn zonder bestuur? Precies, geen vereniging! We stellen u graag het bestuur voor zodat u weet wie wie is en wat iedereen doet.

Harold Linssen

voorzitter

Samen met de secretaris heb ik de dagelijkse leiding over het bestuur. Ik vertegenwoordig de vereniging, ben aanspreekpunt voor instanties en leid de jaarvergaderingen. Voor specifieke vragen en klachten over de vereniging of het bestuur kunt u bij mij terecht.

Michaël Thönnissen

secretaris & webmaster

Samen met de voorzitter heb ik de dagelijkse leiding over het bestuur. Tijdens vergaderingen verzorg ik de notulen en bereid ik de agenda voor. Als webmaster beheer en ontwikkel ik de website voor de vereniging. Voor algemene vragen kunt u bij mij terecht.

Mustafa Becirovic

penningmeester

Ik houd me bezig met de financiën van de vereniging. Tot mijn taken behoren o.a. het samenstellen van de jaarrekening en het beheer van de kas. Ik werk nauw samen met de ledenadministrateur. Voor vragen over betalingen aan onze vereniging kunt u bij mij terecht.

Har Bellemakers

ledenadministrateur

Ik beheer het ledenbestand en de vergunningenuitgifte. Ik verzorg o.a. adreswijzigingen en andere mutaties. Voor vragen over uw aanmelding, vergunningen en/of VISpas kunt u bij mij terecht.

Bob Wever

bestuurslid

Ik ondersteun het bestuur en help waar nodig is. Ik houd me graag bezig met de visstand in het algemeen en de controle op de Sportvisserij. Tevens ben ik vertegenwoordiger in de VBC Roerdal voor onze vereniging.

Wij zoeken nog mensen voor ons bestuur. Wil jij wat betekenen voor jouw vereniging, dan is wellicht onderstaande functie als bestuurslid wat voor jou. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

VACATURE

Agenda 2019

DATUMACTIVITEIT
23 JANBestuursvergadering
27 FEBBestuursvergadering
13 MRTBestuursvergadering
22 MRTJaarvergadering
1 MEIBestuursvergadering
26 JUNBestuursvergadering
14 AUGBestuursvergadering
18 SEPBestuursvergadering
21 SEPWorld Cleanup Day
6 NOVBestuursvergadering
18 DECBestuursvergadering
Wijzigingen voorbehouden