Ledenservice

De Rietvoorn Ool-Herten

Direct vissen?

Bestel de VISpas online!

Bestel
14

Uw zaken regelen met de ledenservice

Hier vindt u informatie omtrent het aanvragen van een VISpas, aanvullende vergunningen en andere zaken rondom het lidmaatschap bij ons. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

contributie 2019

Senior€ 32,50
65+€ 24,50 ¹
Dames€ 24,50 ²
Jeugd€ 15,00
Gastlid€ 16,00
Roervergunning€ 4,50 ³
Hét Visblad€ 9,00
¹² korting wordt in 2e jaar toegepast.
 ³ excl. € 2,00 eenmalige porto-/administratiekosten

roervergunning

Om voor een jaarvergunning voor de Roer van hengelsportvereniging De Rietvoorn Ool-Herten in aanmerking te komen, dient u (gast)lid te zijn bij onze vereniging. Bent u dit nog niet, dan moet u zich eerst inschrijven bij ons.

De kosten voor deze vergunning bedragen € 4,50 (excl. € 2,00 eenmalige porto-/administratiekosten).
De vergunning wordt u toegezonden na controle op lidmaatschap én betaling.

Dag- en weekvergunning Roer

Liever geen lid bij ons? Dan kunt u een dag- of weekvergunning aanschaffen voor de Roer. Verkooppunten en prijzen vindt u op de pagina van de Roercommissie.

Roervergunning

Indien u de jaarvergunning voor de Roer heeft aangeschaft, krijgt u deze zonder opzegging automatisch elk jaar toegezonden.

inschrijven

U kunt lid worden als nieuw lid, maar ook als u al lid bent bij een andere hengelsportvereniging. In het laatste geval betaalt u een lagere contributie. Het lidmaatschap bevat de contributie, de VISpas en de Landelijke Lijst van Viswateren waarmee u in vele Nederlandse wateren kunt vissen.

Na uw inschrijving kunt u meteen al gaan vissen met het Voorlopige bewijs van Inschrijving. De VISpas wordt verstuurd door Sportvisserij Nederland enkele weken na uw inschrijving. Aanvullende vergunningen zoals de Roervergunning en eventuele stadswatervergunning ontvangt u na controle op betaling van de ledenadministratie.

Voor vragen omtrent bestelling, betaling en levering van uw VISpas dient u zich te wenden tot Sportvisserij Nederland via telefoonnummer 0900-2025358 (35 cent per minuut).

INSCHRIJVEN

Roervergunning nodig?
Deze bestelt u apart.

mutaties

Wijzigingen dient u altijd tijdig door te geven. Opzeggen kan tot 1 oktober van het lopende jaar schriftelijk of per email. Zegt u uw lidmaatschap na deze datum op, dan blijft u automatisch lid voor het jaar daarop.

Adreswijzigingen kunt u via Mijn Sportvisserij doorgeven.

stadswatervergunning

Bent u burger van de Gemeente Roermond, dan ontvangt u gratis de stadswatervergunning bij uw VISpas. Hiermee kunt u in diverse Roermondse wateren vissen, waaronder de stedelijke Roer en de Hambeek.

Meevistoestemming

BESTEL

Nieuwsgierig hoe lang u al lid bent bij ons? Doe dan de check! Voer de laatste 8 cijfers van uw VISpas in.

Update database: 19-01-2019

NachtVIS- & Derde Hengeltoestemming

BESTEL