Ledenservice
lidmaatschap & vergunningen

BBQ

Feestdag HSV De Rietvoorn

Voor alle leden + aanhang wilden wij op zondag 16 april 2023 een BBQ met Tombola organiseren.

Van de circa 800 leden hebben zich maar liefst 3 (!!!) personen aangemeld.
U zult begrijpen dat wij overweldigd waren en het niet de moeite waard vinden om de BBQ doorgang te laten vinden bij zo'n animo.

Gezien deze en teleurstellingen uit het verleden zijn wij voornemens om in de toekomst geen activiteiten meer te organiseren en gaan we vrolijk door met wat iedereen graag wil van een hedendaagse hengelsportvereniging: het verkrijgen van een visvergunning. Niet meer. Niet minder.

De ledenservice staat voor u klaar

Hier vindt u informatie omtrent het aanvragen van een VISpas, Roervergunning, aanvullende vergunningen en andere zaken rondom het lidmaatschap.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

ledenservice
member card

Inschrijven

U kunt lid worden als nieuw lid, maar ook als u al lid bent bij een andere hengelsportvereniging. In het laatste geval betaalt u een lagere contributie. Het lidmaatschap bevat de contributie, de VISpas en de Landelijke Lijst van Viswateren waarmee u in vele Nederlandse wateren kunt vissen.

Na uw inschrijving kunt u meteen gaan vissen met het Voorlopige bewijs van Inschrijving. De VISpas wordt verstuurd door Sportvisserij Nederland enkele weken na uw inschrijving. Aanvullende vergunningen zoals de Roervergunning en eventuele stadswatervergunning ontvangt u na controle op betaling en lidmaatschap.

Voor vragen omtrent bestelling, betaling en levering van uw VISpas dient u zich te wenden tot Sportvisserij Nederland via telefoonnummer 0900-2025358 (35 cent per minuut).

lid worden

Roervergunning nodig? Deze bestelt u apart.

Contributie 2020
(Excl. inschrijf-/administratiekosten Sportvisserij Nederland)

Senior€ 35,00
65+€ 27,00 ¹
Dames€ 27,00 ²
Jeugd€ 7,00
Gastlid€ 15,00
Roervergunning€ 5,00 ³
Hét Visblad€ 9,00
¹² Eerste jaar € 35,00, daarna € 27,00.
 ³ Excl. € 2,00 porto-/administratiekosten.

Roervergunning

Om voor een jaarvergunning voor de Roer in aanmerking te komen, dient u (gast)lid te zijn bij onze vereniging. Bent u dit nog niet, dan moet u zich eerst inschrijven bij ons.

De kosten voor deze vergunning bedragen € 5,00 (excl. € 2,00 porto-/administratiekosten).
De vergunning wordt u toegezonden na controle op lidmaatschap en betaling.

Dag- en weekvergunning

Liever geen lid worden? Dan kunt u een dag- of weekvergunning aanschaffen voor de Roer. Verkooppunten en prijzen vindt u op de pagina van de Roercommissie.

Roervergunning

De jaarvergunning voor de Roer wordt, zonder opzegging, jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Roermond

Stadswatervergunning

Bent u burger van de Gemeente Roermond, dan ontvangt u gratis de stadswatervergunning bij uw VISpas. Hiermee kunt u in diverse Roermondse wateren vissen, waaronder de stedelijke Roer en de Hambeek.

Lidmaatschapscheck

Benieuwd hoe lang u al lid bent bij ons?
Voer de laatste 8 cijfers van uw VISpas in en bekijk hoe lang u al lid bij ons bent! *

*VISpas(sen) besteld vóór 12-05-2020

Aanvullende vergunningen

De VISpas kan aangevuld worden met een vergunningen voor een 3e hengel, of een vergunning voor het nachtvissen. Deze kunt u aanvragen bij Sportvisserij Nederland.

3e hengel / nachtvis

Iemand mee nemen om te gaan vissen? Vraag dan de meevistoestemming aan.

meevistoestemming

Mutaties

Wijzigingen dient u altijd tijdig door te geven. Opzeggen kan tot 1 oktober van het lopende jaar schriftelijk of per email. Zegt u uw lidmaatschap na deze datum op, dan blijft u automatisch lid voor het jaar daarop. Adreswijzigingen kunt u via Mijn Sportvisserij doorgeven.

Mijn Sportvisserij
move house
Advertentie
E10 webshop