Ledenservice
lidmaatschap & vergunningen

De ledenservice staat voor u klaar

Hier vindt u informatie omtrent het aanvragen van een VISpas, Roervergunning, aanvullende vergunningen en andere zaken rondom het lidmaatschap.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

ledenservice
member card

Inschrijven

U kunt lid worden als nieuw lid, maar ook als u al lid bent bij een andere hengelsportvereniging. In het laatste geval betaalt u een lagere contributie. Het lidmaatschap bevat de contributie, de VISpas en de Landelijke Lijst van Viswateren waarmee u in vele Nederlandse wateren kunt vissen.

Na uw inschrijving kunt u meteen gaan vissen met het Voorlopige bewijs van Inschrijving. De VISpas wordt verstuurd door Sportvisserij Nederland enkele weken na uw inschrijving. Aanvullende vergunningen zoals de Roervergunning en eventuele stadswatervergunning ontvangt u na controle op betaling en lidmaatschap.

Voor vragen omtrent bestelling, betaling en levering van uw VISpas dient u zich te wenden tot Sportvisserij Nederland via telefoonnummer 0900-2025358 (35 cent per minuut).

lid worden

Roervergunning nodig? Deze bestelt u apart.

Contributie 2023
(Excl. inschrijf-/administratiekosten Sportvisserij Nederland)

Senior€ 35,00
65+€ 27,00 ¹
Dames€ 27,00 ²
Jeugd€ 7,00
Gastlid€ 15,00
Roervergunning€ 5,00 ³
Hét Visblad€ 9,00
¹² Eerste jaar € 35,00, daarna € 27,00.
 ³ Excl. € 2,00 porto-/administratiekosten.

Roervergunning

Om voor een jaarvergunning voor de Roer in aanmerking te komen, dient u (gast)lid te zijn bij onze vereniging. Bent u dit nog niet, dan moet u zich eerst inschrijven bij ons.

De kosten voor deze vergunning bedragen € 5,00 (excl. € 2,00 porto-/administratiekosten).
De vergunning wordt u toegezonden na controle op lidmaatschap en betaling.

Dag- en weekvergunning

Liever geen lid worden? Dan kunt u een dag- of weekvergunning aanschaffen voor de Roer. Verkooppunten en prijzen vindt u op de pagina van de Roercommissie.

Roervergunning

De jaarvergunning voor de Roer wordt, zonder opzegging, jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Roermond

Stadswatervergunning

Bent u burger van de Gemeente Roermond, dan ontvangt u gratis de stadswatervergunning bij uw VISpas. Hiermee kunt u in diverse Roermondse wateren vissen, waaronder de stedelijke Roer en de Hambeek.

Lidmaatschapscheck

Benieuwd hoe lang u al lid bent bij ons?
Voer de laatste 8 cijfers van uw VISpas in en bekijk hoe lang u al lid bij ons bent! *

*VISpas(sen) besteld vóór 12-05-2020

Aanvullende vergunningen

De VISpas kan aangevuld worden met een vergunningen voor een 3e hengel, of een vergunning voor het nachtvissen. Deze kunt u aanvragen bij Sportvisserij Nederland.

3e hengel / nachtvis

Iemand mee nemen om te gaan vissen? Vraag dan de meevistoestemming aan.

meevistoestemming

Mutaties

Wijzigingen dient u altijd tijdig door te geven. Opzeggen kan tot 1 oktober van het lopende jaar schriftelijk of per email. Zegt u uw lidmaatschap na deze datum op, dan blijft u automatisch lid voor het jaar daarop. Adreswijzigingen kunt u via Mijn Sportvisserij doorgeven.

Mijn Sportvisserij
move house
Advertentie
E10 webshop